Na shledanou. Už jsem připravená...

26. 4. 2019 17:00

... opustit Signály. Možná jste si všimli, nebo taky ne, že se tu poslední dobou moc nevyskytuju. Ale přijde mi fér, abych svému čtenářstvu řekla aspoň: "Nazdar, děcka!"

Na Velikonoční pondělí, po všech těch tradičních hody hodech a panímámách zlatičkých, jsme se tak nějak spontánně celá rodina octli u mojí sestřenky. Dětičky vytáhly tatínky na trampolínu a my dvě nad vínem jsme otevřely to téma.

"Jak ty to teda máš? Všimla jsem si, že nepíšeš," slyšela jsem otázku, která mě trochu překvapila. I když to nebylo poprvé, co mi ji někdo položil.

A i Vám, stejně pravdivě jako nad tím vínem, říkám: Nemám už co dát signálům a signály už nedávají nic mě. Byly časy, kdy jsem potřebovala povzbuzení a našla ho. Ale to už je pryč. Jsem psavec, píšu ráda a jestli mi něco bude chybět, tak tohle. Blog. Jinak ale potřebuju opravdové lidi a opravdové vztahy a nechci neustále řešit cizí virtuální problémy. 

Kollenčin odchod se mnou zamával, to nepopírám. A strašně mě prudí sem psát, protože se mi tu přestalo líbit.

Což je dobře, protože si musím přiznat, že uplynulých deset let jsem si pěstovala a hýčkala svou závislost na téhle zelené potvoře, která se tváří, že je bohulibá, avšak závislost je to stejná jako ty modré stránky, v mém případě i horší.

Tak se loučím. Jestli budu psát, nevím, ale pokud ano, tak tady to určitě nebude. Kdyby někdo stál o informaci, kde a jestli vůbec píšu, nechť se ozve do vzkazů a já, až to uvážím, dám vědět. Blog a můj profil již brzy zmizí. 

Ale kdybych měla vybrat za sebe, které své články mám tak nějak radši, tak to bude "Mami, já mám špek!" a O Gertrudě.

Tak pokud chcete, čtěte! 

 

 

 

Zobrazeno 42067×

Komentáře

dtto

Tak jsme se hezky rozloučili, což tedy konečně odejít?

paluška

Slíbila jsem, že dám lidem tady vědět, až rozjedu nový blog. Zatím jsem na to neměla kapacitu, tak mi přijde fér vydržet. Jestli příliš dlouho zacláním, tak pardon😎

Zobrazit 101 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz