Točítko jedno hlúpé

1. 7. 2017 21:24

A máme prázdniny. Naše Eli přinesla včera moc hezké vysvědčení, a jelikož víme, že se opravdu celý rok snažila, chtěli jsme ji malinko odměnit.

Věděli jsme, že si moc přeje ten nešťastný spinner. (Kdo neví, co to je, tak prozradím, že o nic nepřichází. Je to věc k machrování a chlubení, rozčiluje mě to, ale bylo to její jediné a urputné přání...) Obvykle se těmto módním záležitostem vyhýbáme a naše děti se snažíme vést k tomu, aby příliš nelpěly na věcech.

Nakonec jsme jí to točítko jedno hlúpé koupili.

To bylo radosti!

Točíme už víc než 24 hodin všichni jak trefení. Točí i malý Štěpa a říká u toho: "Pfffffffffff!"

Prý to uklidňuje a zbavuje zlozvyků.

Uklidním vás já: Neustálé točení znervózňuje a nový zlozvyk se tím spíš naučíte. Ale budiž.

Stejně to má naše dcerka jen na to machrování. A nejspíš ne na dlouho. Učila tím točit našeho souseda, jež je naším dětem takovým adoptivním dědečkem a nejspíš jí ho štípnul, páč odcházela spát se slovy, že ale vážně neví, kde to má.

Tak jediné, co mě na tom těší je, že naše Eli nelpí na věcech, klidně spí. A já jdu bez velkého nadšení hledat na dvůr to ložiskové neštěstí, protože kdyby náš táta věděl, že to, co jel koupit, když už únavou a vypětím v práci lezl po čtyřech, stihla tak rychle ztratit, tak ji asi přiškrtí.

Zobrazeno 1464×

Komentáře

Mužena

Spiner je mor. Pracuju s dětmi 2 až 4 roky, t ak jsem myslela, že mě to mine, že jsou ještě malé. A hle, poslední den to jedno dítko přinselo. Na procházce skončil v kašně, tak jsem se poslední den roku nedobrovolně vykoupala:)

paluška

Tak spinner nalezen. Eliška byla asi ve stresu na záchodě :-)

Katusi

Nejvíc mě baví, že se to prezentuje jako "ADHD korektor".
No nevím, znám pár doopravdy hyperaktivních dětí a ty by se tím zabavily tak na pět minut a nazdar.
(Ale nemám obavy, přejde to stejně rychle jako PokemonGO)

marta-el

"Točítko jedno hlúpé" - fakt dobrý název (Valaši sa nezapřú;-) Včera jsem to viděla poprvé u mých kmotřenců, když sa o to "dožúvali", a myslím, že spíš než ke zklidnění to posloužilo k rozčílení všech členů rodiny. Tož tak.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz