Proč ženy matky nepotřebují adrenalinové sporty...

19. 6. 2017 12:31

Kdyby se někdo ptal mě, tak řeknu, že ani nemusí být matka. Stačí být jako já... poseroutka. To pak nepotřebujete adrenalin vůbec.

Ale když jste matka, tak prostě začnete zažívat tak stresující situace, že vám adrenalin teče ušima, kape z nosu a když neteče voda, můžete se v něm i koupat.

Přijel nám švagr z Německa a pár dní se zdržel. Potřebuje pořád něco dělat, a tak vytáhl manžela plavat. A já s vídinou toho, že je třeba opravdu pořádně doplnit zásoby, jsem se rozhodla s celou naší skupinkou manžela pustit a jít nakoupit. To, že byl pátek odpoledne a náš trojlístek byl v bujaré náladě, mě neodradilo.

Samozřejmě jsem už předem věděla, že to bude chtít hodně sil. Eliška byla klasicky zvladatelná, ale Venda měla svůj stav všudezavazimstojimvcestě a Štěpa střídal manducu a vozík a mrčel.

Ještě před nákupem musely cácory akutně čurat a těsně po něm zase. Nic neobvyklého. To, že jsem akutně potřebovala čurat já, to nikoho nezajímalo, tak jsem držela další hodinu a půl. Pozitivní na tom je, že i po třech porodech mám ale vážně dost dobrý svěrače...

Vozík jsem sice málem neuvezla, ale ještě jsem si tam naložila uhlí na grilovačku, šestikilový meloun a substrát na přesazení rajčat. Na konci jsem zjistila, že nemám worchester, který manžel potřebuje na jednu supr čupr marinádu, tak jsem oběhla celý supermarket znovu. Výhodou bylo, že při tom sprintu mi usnul Štěpa v nosítku, a tak neprudil u kasy. I tak mi tekly krůpěje potu po zádech a jedna kapka mi sjela po nose přímo na terminál při placení. Tvářila jsem se, že nevidím pokladní kousající se do rtu, aby zachovala dekórum.

Pak jsem pro jistotu ještě ztratila na chvilku cácory, abych si o sobě moc nemyslela, naložila nalezence do auta, nechala je tam nadrobit koblihy a šťastná, že všechno a všechny mám, ujela tomu nákupnímu šílenství.

Věřte mi ale, že někdy ve mně přece jen maličko hlodá, že bych skok padákem mohla zkusit, protože se mi to ve světle aktuálních událostí jeví jako taková klidná a odpočinková aktivita.

Zobrazeno 1333×

Komentáře

Eliška88

Mám v poslední době hodně výživný adrenalinový zážitek. Myslím, že se směle vyrovná (co se výšky tlaku týče) skoku z padáku. Kdyby neměl tu fekální stránku, tak bych jej asi už publikovala....

fragaria

palec nahoru!

Hrabosh

U nás byl dnes téže adrenalinový den. Nejdřív starší syn spadl z dětského stupátka ovšem pozadu na hlavu do dvířek do linky. Naštěstí neměl žádné následky krom drobků ve vlasech. Pak jsem se otočila, abych naškrabala brambory, a to si zas stihl dát odrážecí autíčko na konferenční stolek a posadit se na něj. Moje nervy! Zdravím maminky neposedných dětí!

Eliška88

@Hrabosh: Až ti někdy bude připadat, že je to už moc náročné, tak si napiš o nějakou naši příhodu. Hned se budeš cítit lépe, garantuju:-).

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz