Vaťák

30. 12. 2013 18:00

Absolvovali jsme letos zase vánoční kolotoč návštěv po široké rodině a zase to budeme dohánět ještě v lednu, jak nás znám. Letos přibylo do "vánočního oběžníku" ještě jedno rodinné sídlo. Manželova sestra se na první narozeniny naší Vendulky vdala a zaopatřila tak mému manželovi k ideální sestře a ideální manželce také ideálního švagra.

Japato?

Japato, no protože jsou to prostě oba kluci do nepohody a oba se snaží zušlechtit starý domek. Oba milují své manželky a dávají jim to najevo. Obě manželky jim to oplácejí. Obě manželky taktéž nepotřebují mít všechno ťip ťop, takže je jim vzácnější společný čas než upravená zahrádka a hypermoderní bydlení. Obě manželky i oba manželé chodí zatápět a přikládat do kotle, a to nikoliv teplem po schodech do sklepa, ale pěkně šupky dupky kolem baráčku i v mrazu. 

A na obě manželky tudíž udělal dojem krásný vánoční dárek, který obdržela jedna z nich od svého pozorného manžela. Vaťák velikosti S.

Teď vy, manželé, kteří sháníte vuittonku, jen tiše záviďte. :-)

 

Zobrazeno 3827×

Komentáře

Ferenc

Co je vaťák vím (jen jsem ho nikdy neviděl ve velikosti S), co je to vuittonka ne, ale to ihned napověděl strejda Google...

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz