Asi su chlap...

22. 11. 2013 1:15

Dnes jsem byla vyvedena z omylu. Díky jedné velmi poučné diskuzi s člověkem, který ví, o čem mluví, jsem zjistila, že jsem asi chlap. Abyste tomu rozuměli, moje orientace je naprosto v normě, taky mám všechno na svém místě, tedy to, co žena má kde mít, ale myšlení se mi poněkud poharašilo.

Myslím a konám jako muž. Upoutávají mě věci v pohybu a nejsem schopná zaměřit pozornost na dlouhosáhlá vyprávění, a to i navzdory tomu, že sama dlouhosáhlá vyprávění vedu. Děti nechávám probíhat kalužemi a žíly mi to netrhá. Když doma postavím někam krabici, začnu ji velice rychle brát jako stálou expozici a automaticky ji obcházím, aniž bych měla obzvláštní touhu vymyslet jí logičtější místo. Nevysaju pod pohovkou, pokud to už není nezbytně nutné.

Když jsem se tohle dozvěděla, hned jsem si řekla, že proto si tak dobře rozumím s manželem. Jenže pak mi došlo, že můj manžel dělá po ženském způsobu to, co je nutné. Takže když vysává, pod pohovkou je ráj. Když krabice na prostředku už moc prudí a několikrát se o ni přerazilo dítě, vymyslí jí lepší úkryt. A hlavně mi vyčítá, že se nedokážu soustředit na jeho výklad nějaké (podotýkám, že často opravdu velmi důležité) záležitosti.

Ode dneška se tedy budu snažit hledat v sobě i ženské principy, protože si myslím, že ženská jsem docela hezká, ale chlap bych byla fakt hnusný. A můj manžel by chlapa (a eště ke všemu hnusného) za ženu stoprocentně nechtěl.

Zobrazeno 1957×

Komentáře

Jenda

;)))) Ty jsi tedy spisovatelka;)))

An09

paráda :-)

KikiFi

;))

Antonín Šimek

hlavně, že si rozumíte :D

Katusi

Mám hodně podobný problém, až na to, že k tomu trpím mužskou nemluvností, což mužstvo velmi nelibě nese. Nevím proč se od žen očekává, že nezavřou pusu.

Jenda

Já myslím, ze hodne muzu by tichou zenu uvitalo;)))

Lucie007

U nás to bylo tak, že před svatbou jsem mluvila hodně já, a po svatbě mě můj muž s přehledem dorovnal:-)))

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz