Trenýrkový outfit

3. 8. 2013 13:50

Celý život mi přišlo, že bydlím na vesnici, ačkoliv jsem bydlela ve městě. Teď, čtyři roky po svatbě, už mám i tu pravou vesnickou zkušenost a znám běžný kolorit vesnického života. Na jaře začínají jezdit traktory, jezdí do podzimu a v zimě je střídají sněžné pluhy. Stejně tak ke každému ročnímu období lze přiřadit nějakou zvláštnost. K období letnímu se bohužel pojí i jistý módní nešvar vesnických chlapů. Kolikrát se mi stalo, že jsem šla někoho navštívit, nebo se jen potřebovala v sousedství na něco zeptat, a po zazvonění na domovní zvonek mi přišel otevřít pán domu... jen tak nalehko. Řekla bych v "negližé", ale dá se to říct o těch dobře známých pánských pohodlných trenýrkách, které mají víc děr než trenýrek, jejichž zpravidla pruhovaný vzor už setřel čas a guma už nedrží, jako tomu bývalo dřív? V takovou chvíli jsem uvedena do rozparků a nevím, kam se mám dívat, jelikož jsem vážně nečekala téměř nahého člověka. Většinou rychle vyřídím, co potřebuju a kvapně zdrhám.

Tolik už se toho namluvilo o tom, abychom my, ženy a dívky, neprovokovaly a neuváděly počestné muže do rozpaků. Též oni by se měli zamyslet, že nás ženy pravděpodobně sice neuchvátí svrchu popsaný výjev, ale že nás aspoň do těch rozpaků zaručeně uvede. :-)

A jen abychom si zcela rozuměli. Já chápu, že v tom děsném vedru je nejlepší toho na sobě moc nemít. Taky v domácím prostředí, když uhodí horka, chodím podstatně méně oblečená než na veřejnosti, ale těžko si představit, že otevřu někomu ve spodním prádle nevalné kvality. Pro můj i jeho stud a pocit trapnosti si to nedovolím. Snad porozumí ti, jichž se to týká, že to není výtka, ale jen takové opatrné upozornění (trochu stydlivé ženy), že mohou být některé věci pro jednoho pohodlné a příjemné, ale pro druhého zkouškou trpělivosti.

Zobrazeno 890×

Komentáře

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz